maandag 14 november 2016

Sprinkles On A Cupcake

Voor de perfecte high- en lowlights: diverse soorten Haarfolie en praktische foliedispensers. Fijne zware handdoeken van Sibel voor zeer intensief gebruik.


Deze handdoeken geven een weldadig wellness gevoel aan je klant. Anderhalf jaar geleden schreven wij (op toen nog ) een aantal artikelen waarin de bijzondere producten van Moroccanoil de hoofdrol speelden.

Nieuwe Producten


Sinds die tijd is er niet zo heel veel veranderd, want onze liefde voor de heerlijke producten is altijd gebleven. Toch hebben wij voor jullie een fijn nieuwtje, want de producten zijn inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar!

De conditioner verspreidt de al van nature aanwezige vetten in het haar daar waar nodig is, en omhult elke haarvezel met een zeer fijn beschermend laagje. Hij zorgt voor een natuurlijke beweging en glans door een zacht en aangenaam gevoel te creëren.

De shampoo schuimt heel goed, dus je hebt helemaal niet veel nodig om je haar te wassen. Ook de conditioner verdeelt mooi en geeft een zacht gevoel aan het haar. De kleur- en stylingsmogelijkheden met je klant doornemen?

kleur- en stylingsmogelijkheden


Met de prachtige Kleur & Modellen Boeken van topstylisten adviseer je vakkundig en professioneel. Regelmatig heb ik jullie mijn liefde voor Moroccanoil gedeeld in favorieten video's en artikelen, maar gek genoeg moest ik voor een echte review echt lang terug, te lang.

Tijd om mijn favoriete shampoo, conditioner, masker en treatment eens extra in het zonnetje te zetten. Letterlijk dit keer, want momenteel staan ze te shinen onder de Italiaanse zon!

De crème wordt geactiveerd door de natuurlijke zouten van het lichaam en verspreidt zich makkelijk over elke haarvezel vanaf het moment dat je ze aanbrengt. Ze vormt een fijn beschermlaagje die helpt chronische droogheid op lange termijn te bestrijden, hoe lang je haar ook is.

Je brengt deze aan op droog haar, dus je hoeft het nadien niet meer te stylen of dergelijke, wat ik wel heel handig vinden. 's Morgens in het haar aanbrengen en hop, je bent klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten