maandag 14 november 2016

Wat Te Doen Bij Dunner Wordend Haar?

Heb je last van haaruitval en ben je bang om kaal te worden? Krijg je eigen haar terug zonder operatie.


Goed nieuws tegen haaruitval

Het goede nieuws is dat de behandelingsmogelijkheid van haaruitval bij mannen en kaalheid een stuk verbeterd is. Een typisch mannenprobleem is haarverlies en dunner wordend haar.

Soms begint het al op jonge leeftijd (vanaf 16 - 17 jaar) maar ook net zo goed op latere leeftijd. Het is éénrichting verkeer: zonder behandeling raak je alleen maar haren kwijt en je hoeft er niet op te rekenen dat haren zo maar weer aangroeien (ook niet door kaal te scheren).{dun haar dikker maken|dun haar dikker maken vrouwen|dun haar dikker maken mannen|dun haar dikker maken voeding}

Kam je haar verschillende keren per dag om het uit de war te houden. Werk in kleine secties, begin met de punten te kammen en ga zo stukje per stukje naar de wortels toe.

Over klitten in je haar


Klitten zijn een harde dobber voor je haar, en het is beter ze te vermijden. Kleine knoopjes die je niet uit je haar gekamd krijgt, ook niet met de hulp van conditioner, moeten uit je haar geknipt worden, en niet uit je haar getrokken worden!

De staartklem is een klem waarmee je een waterval-achtige paardenstaart maakt. Deze klem wordt ook wel ‘de bananenklem' genoemd is gewoon te koop bij de drogist.

De klem ziet eruit als 2 in elkaar gehaakte kammen. Verzamelen je haren bij elkaar, net alsof je een paardenstaart gaat maken. Vervolgens schuif je de klem in je haren en haak je hem bovenin vast. Voor vrouwen niet echt aan te raden om hun hoofdhaar te gaan scheren, tenzij je er echt van houdt.

Dan maar kaal scheren?


Maar er zijn mannen die het idee hebben opgevat hun hoofd kaal te scheren, zodat het dikker terug groeit. Immers, wanneer je je baard scheert (of voor vrouwen bijvoorbeeld hun benen) dan komen er ook dikkere haren voor terug.

Toch? Nee hoor, dat lijkt maar zo. Doordat het stoppeltjes zijn, ontstaat er een zwart puntje dat veel dikker lijkt. Zou je dit haar vervolgens gewoon weer laten groeien, dan krijgt het zijn oorspronkelijke dikte en kleur weer. Zij heeft al zo lang ik me kan herinneren dun en futloos haar.

Vroeger had ze een volle bos net als ik maar na twee zwangerschappen bleef er niet veel meer van over. Ze gebruikt veel gellak en mousse en dergelijke, en dan ligt het op zich nog goed, maar daar krijgt ze dan weer roos van. Misschien kan dit worden verholpen met de wat meer natuurlijke producten van Aveda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten